Események betöltése

« All Események

  • Ez az event elmúlt.

Körforgalom vagy zsákutca?

2015. december 11. @ 19:00 - 21:00

mi a csoda

A Pilpul.net beszélgetése az Aurórában

Milyen megoldási koncepciói vannak az Európai Uniónak a bevándorásra? Milyen gyakorlati problémák merülnek fel ezzel kapcsolatban?

Aktuális kérdések és válaszok Meszerics Tamástól (EU képviselő, Zöldpárt, LMP) és Zsohár Zsuzsannától, (MigAid szóvivő).

Számos fórumon esik szó a kérdésről a napokban. Az itteni beszélgetés lényege, hogy meghívott vendégeink segítségével be lehet tekinteni az Európai Unió döntéshozatalának folyamatába, a lehetséges megoldási kísérletek, elképzelések által kínált alternatívákba, és az ezekkel a döntésekkel kapcsolatos gyakorlati kérdések is azonnal artikulálódnak.

A beszélgetés nem vélemények összecsapását kínálja, hanem különböző szempontok találkozását. A véleményedet alakítsd ki te magad!

A Pilpul szerkesztési elveihez híven mi a véleményed megalapozásához szükséges tájékozódási pontokat kínáljuk fel. Kérdéseidet feltenni bőven lesz lehetőség. Ha előzetesen is vannak kérdések, azokat várjuk a Pilpul.net-en, és hamar küldve azok már a moderált kérdés-válasz időben is helyet kaphatnak.

A beszélgetést a Pilpul.net szerzője, Konok Péter moderálja.

Facebook esemény itt. (Regisztráció nincs, de nekünk hasznos infó, ha jelölitek részvételi szándékotokat.)

 

 

Részletek

Dátum:
2015. december 11.
Időpont:
19:00 - 21:00
Esemény Tags:
, , , , , , ,

Helyszín

Auróra
Auróra utca 11.
Budapest,
+ Google Térkép