Események betöltése

« All Események

  • Ez az event elmúlt.

Random hibák

2015. október 2. @ 19:00 - 2015. október 16. @ 17:00

nap

Csendben, de az elmúlt évben is nyűttük a filmeket, na meg a pixeleket: gyűrtük és lázítottuk az agyunkat, hogy le ne csússzunk az újabb izgalmas hibá(in)kkal való találkozásokról.

Most egy régebbi, több éve elkezdett, ám befejezetlen – úgymond végtelenített – projektet is bemutatunk a Random galériában, s ezen kívül tagjaink egyéni útjai során frissen keletkezett hibaista alkotásokhoz nyújtunk egy kis betekintést. Csupa friss dolgot kap, aki most a hibák tárlatmezejére lép.

Kiállítók:
Acsai Miklós, Altnőder Emese, A Fehér Vera, Borsay Márti, Eperjesi Ágnes, Martinkó Márk, Sprenc Balázs, Vachter János, Zselinsky Miroslav

A kiállítást megnyitja: Dékány Dávid

A hibaizmusról:
A hibaizmus módszere kettéválik: alapvetően és elsősorban a valóság egy keresztmetszetének a tökéletes leképezése, a hűség eszközölése. Ám ezzel egyidőben, vagy esetleg egy későbbi időpontban valamilyen nem várt, vagy megrendezett, de nem tökéletesen behatárolható impulzus is a képalkotás részévé válik. Tehát véletlenül, vagy direkt a tervezett fotó módosul, így új jelentéstartalmat kap.
A Hibaista csoport tagjainak hozzáállása tehát úgy írható le, hogy az alkotók szívesen engedik be fotográfiai eszköztáruk közé a véletleneket, vagy a hibákat.

Kontakt:
https://www.facebook.com/hibaizmus
http://www.hibaizmus.hu/
hibaizmus@gmail.com
randomxhibition@gmail.com

Részletek

Kezdés:
2015. október 2. @ 19:00
Vége:
2015. október 16. @ 17:00
Honlap:
https://www.facebook.com/events/421102784746857/

Szervező

Hibaista csoport
Honlap:
http://hibaistaklub.blogspot.hu/

Helyszín

Random Galéria
Bercsényi utca .
Budapest,1111Magyarország
+ Google Térkép